Zerophilia

Det finns en del filmer i komedigenren som försöker hitta på helt nya fenomen för att synas och höras. Filmen Zerophilia från 2005 har verkligen lyckats med en unik vinkling som försätter huvudpersonen i minst sagt utmanande situationer.

Genetiska utmaningar

Funderingar kring livet och hur han ska handskas med sitt unika tillstånd är den unge Lukes (Taylor Handley) största bekymmer. Han har nämligen en Z-kromosom för mycket i sin genetiska uppsättning vilket gör det möjligt för honom att byta kön. Han måste bara uppnå klimax först. Detta är dock det enda sättet för honom att byta tillbaka till sitt ursprungskön. Tillståndet skapar en hel problem och prekära situationer för Luke som får tampas med förvirring kring både könstillhörighet och könsidentitet.

Till slut får han hjälp av en psykolog, men det visar sig att hon inte har rent mjöl i påsen. Doktor Catchadourian är själv en zerophil och tänker använda Luke för att neutralisera tillståndet och behålla sitt urspungskön. Två människor som delar tillståndet kan få det att upphöra. Som tur är träffar Luke kärleken och i den bästa av världar delar hon hans komplicerade kromosombekymmer. Komedin slutar i en orgie av ohämmade könsbyten och har en charmerande poäng till de som vill överskrida gränserna för sin egen könstillhörighet. Allt är möjligt om man verkligen vill.

Leave a Reply

vogue